Jens Raahauge

Blog

Humor er temaet

Dette er en reklame for den hverandenårlige "nordisk barnebokkonferanse på Sølvberget i Stavanger", som i år afvikles digitalt. Og netop i år er temaet HUMOR!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tidligere har jeg været med i programrådet for den nordiske børnebogskonferance i Stavanger, som afholdes hvert andet år, og som oftest har en høj inspirationsværdi.

Desværre plejer antallet af danske deltagere at være til at overskue - vel især på grund af omkostningerne. Norge er ikke et billigland.

Derfor er det en gave  midt i coronatrængslerne, at konferencen i år bliver afviklet digitalt. Man kan melde sig til via linket nedenfor - og prisen svarer til en enkelt gang spisning i Stavanger.

Jens Raahauge

Jens Raahauge er uddannet lærer, skolebibliotekar og skoleleder. Han har været skoleleder i Helsingør og Kokkedal, er tidligere mangeårig formand for Dansklærerforeningens Folkeskolesektion og tidligere formand for Dansklærerforeningens Hus, som blandt andet driver Dansklærerforeningens Forlag. Desuden formand for Sophia Tænketank for pædagogik og dannelse, medlem Advisory Board for Unicefs Rettighedsskoler.

Jeg har fået denne mail, hvis indhold jeg fluks sender videre med de bedste anbefalinger: 

Kjære tidligere barnebokkolleger i Norden

Håper dere har det bra, til tross for at verden for tiden er stengt.  Koronasituasjonen har dessverre gjort det umulig å gjennomføre Nordisk barnebokkonferanse 2021 med publikum, men min etterfølger Maria og hennes programråd har satt sammen et spennende digitalt program: https://www.xn--slvberget-l8a.no/Hva-skjer/Nordisk-barnebokkonferanse/Program/Programmet-for-NBBK-2021.

NBBK 2021 strømmes fra Sølvbergets Youtube-kanal 1. – 3. februar, og temaet denne gangen er HUMOR. Jeg håper dere har lyst å følge konferansen fra hjemmekontoret, og at dere kan hjelpe oss å dele informasjonen i deres nettverk. Digitalt konferansepass kjøpes her: https://www.xn--slvberget-l8a.no/Hva-skjer/Nordisk-barnebokkonferanse/Billetter2/Billetter. Programmet onsdag 3. februar er gratis.

Håper vi «ses» til NBBK 1. – 3. februar!

Vennlig hilsen

Siri Odfjell Risdal

Program

https://www.xn--slvberget-l8a.no/Hva-skjer/Nordisk-barnebokkonferanse/Program/Programmet-for-NBBK-2021.

Tilmelding

https://www.xn--slvberget-l8a.no/Hva-skjer/Nordisk-barnebokkonferanse/Billetter2/Billetter.