Jens Raahauge

Blog

Hvad bruger man en skøn efterårsweekend til?

Tja, mulighederne er utallige, men jeg vil lukke øjnene og fundere over et par absurditeter.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er da forunderligt, at vi kan flytte et fyrtårn, der er bygget på sand, men ikke få lys i pæren på politikere, der har mistet fatningen af den skinbarlige reformiver.

Hvordan kan man se, at en der hellere vil lytte end handle, har hørt noget?

Sådanne tanker kan man godt få hovedværk af, så jeg vil genfinde mit livsmod ved at læse et af Jacob Martin Strids hovedværker: Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn. Ham Strid, han har lys i sin store pære.

Jens Raahauge

Jens Raahauge er uddannet lærer, skolebibliotekar og skoleleder. Han har været skoleleder i Helsingør og Kokkedal, er tidligere mangeårig formand for Dansklærerforeningens Folkeskolesektion og tidligere formand for Dansklærerforeningens Hus, som blandt andet driver Dansklærerforeningens Forlag. Desuden formand for Sophia Tænketank for pædagogik og dannelse, medlem Advisory Board for Unicefs Rettighedsskoler.

Powered by Labrador CMS