Folkeskolens matematikrådgiver

Blog

Er der noget du vil vide?

Har du besøgt de faglige netværk på folkeskolen.dk?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad skal vi egentlig med de faglige netværk på folkeskolen.dk?

Der findes netværk for skolefagene på folkeskolen.dk, og ud over det er der netværk om lærerprofessionen, specialpædagogik og IT i undervisningen.

Folkeskolens matematikrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Lis Zacho er Folkeskolens matematikrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning - lis.zacho@gmail.com

Der er artikler og blogindlæg om alt, hvad der rører sig på skolerne og i forskningen, og hvad lærere rundt omkring i landet har lyst til at dele med fagfæller af indlæg og diskussioner.

Der er en søgefunktion, hvor man fx ved at skrive matematik får 1333 artikler om matematik serveret på et sølvfad! Søger man på IT, får man straks 1205 artikler og hvis man søger på dansk får man 3947 artikler og blogs foræret. De faglige netværk er en enorm mængde artikler og blogindlæg med en masse viden om mange forskellige forhold i folkeskolen. Det er her man kan søge inspiration og blive klogere på skolelivets store spørgsmål. Det er her, man kan få ideer og perspektiver, der er lige til at bruge i sin egen undervisning, det er her, man kan blive lidt klogere på skolen.

Man har mulighed for selv at skriver artikler ved at bruge ”lærer til lærer”, der er en videndelingsfunktion mellem lærere, hvis man har oplevet noget specielt, tænkt noget fantastisk eller bare har noget på hjertet, der skal ud til nogle af de mange læsere på folkeskolen.dk

Er man nysgerrig på arrangementer, afgangsprøver, eller anmeldelser af nye bøger finder man det også på folkeskolen.dk. Og vil man tale med en blogger, og er man på Bornholm til Folkemødet 2017, så kan man komme forbi på terrassen i DLF´s hus fredag d.16 kl.16 til 16.30, hvor der bydes på chokolade og en snak om ”De faglige netværk”.

Der er så mange gode grunde til at besøge de faglige netværk på folkeskolen.dk

Ses vi?

Powered by Labrador CMS