Folkeskolens matematikrådgiver

Blog

Online undervisning i en Covid-19 tid 4.0

Der er klart behov for at have noget spændende at arbejde med, når nu skolen er gået online.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Når jeg ser ud ad vinduet fra min lejlighed, er der meget stille. Jeg bor inde i byen og der er altid folk, biler og liv. Men nu er der stille. Der er 3 drenge, der leger nede i gården, og jeg får helt vildt lyst til at spørge om, de ikke kunne tænke sig at prøve nogle sjove aktiviteter fra Coding Pirates. Men det går ikke, så jeg må nok bare dele linket med dem og resten af verden.

Der er masser af gode ting, som eleverne kan gå i gang med. Til nogle af aktiviteterne er der brug for at have arbejde lidt med kodning på forhånd, men det kunne være man havde en forælder, der kunne hjælpe.

Folkeskolens matematikrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Lis Zacho er Folkeskolens matematikrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning - lis.zacho@gmail.com

Listen er udarbejdet af Coding Pirates og Medierådet for børn og unge

https://codingpirates.dk/oversigt-her-er-alle-online-aktiviteterne-til-boern-og-unge/

Jeg tænker, at der er mange elever, der spiller computerspil i disse uger, men her er der aktiviteter, der kan få dem aktiveret som digitale producenter af deres egne spil og meget andet.

Del linket med jeres elever!