Folkeskolens matematikrådgiver

Blog

Vil du på matematikkursus?

Fede muligheder for matematiklærerne i skoleåret 18/19 Hvad er det så lige at matematiklærerne skal forlyste sig med i det nye skoleår. Hvilke fede kurser, konferencer og events venter derude.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi skal alle lære. Der er en del muligheder for at deltage i kurser, konferencer og events. Nogle er allerede offentliggjort medens andre kommer ud via forskellige medier i løbet af skoleåret. Her er nogle at starte med

GeoGebra konferencen 21. – 23. september 2018 i København

Folkeskolens matematikrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Lis Zacho er Folkeskolens matematikrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning - lis.zacho@gmail.com

Hvis man er interesseret i det nyeste om GeoGebra, vil vide mere om GeoGebra, gerne vil netværke med kollegaer fra DK og andre lande og gerne vil møde udviklere, forskere, lærere på alle uddannelsestrin, så er det konferencen, man bliver nødt til at deltage i. Der er altid noget at komme efter på disse konferencer og de er yderst relevante for matematiklærere.

http://nordic.geogebra.no/conferences/2018-denmark

GeoGebra MesterSKAB

GeoGebra konkurrence for indskolingen. Konkurrencen skydes i gang ved skolestart efter ferien. Herefter er der ca. 5 uger til at udarbejde det kreative produkt inden deadline for indsendelse af produkt d.12.10.2018. Man kan sagtens nå at deltage, selvom skoleåret er i gang.

www.geogebramesterskab.dk

Kurser fra Matematiklærerforeningen

Her kan man finde rigtig mange kurser og event fra hele landet. Det er her man får den nyeste viden og får indblik i hvad der sker ude i matematik-Danmark.

http://dkmat.dk/aktitivteter/konferencerkurser/

Nordisk matematikkonkurrence 5. november 2018 til 5. juni 2019

Jeg har selv deltaget flere gange, og det er rigtig gode opgaver. Eleverne er motiverede og elsker konkurrencesituationen, samtidig med at de lærer samarbejde og matematik

http://dkmat.dk/aktitivteter/nordisk-matematikkonkurrence/

Kænguruen 21. marts 2019

En anden god konkurrence at deltage i.

http://kaenguruen.dk/

Pengeuge 11. -15. marts 2019

God ide at lære eleverne om privatøkonomi. De lærer desuden om banker, digital sikkerhed og meget mere. Undervisningsmaterialet indeholder konkurrencer, besøg af en bankmedarbejder og meget mere.

https://www.pengeuge.dk/Pages/Forside.aspx

Der er sikkert mange flere event, kurser og sjove/lærerige tiltag rundt omkring, men skriv dem i kommentarfeltet under denne blog, så andre kan få mulighed for at deltage.

Powered by Labrador CMS